Ridhuset

Ridhuset på Näsbo Gård byggdes hösten 2011 av Borga Plåt AB. Det var en efterlängtad förbättring och ett lyft för alla i stallet efter de kalla och snörika vintrar som varit åren innan. Ridhuset används flitigt av ryttarna på gården som kan ta in sin egen tränare och boka träningstid i ridhuset. Månadsavgiften för ridhuset ingår i stallhyran för inackorderade hästar på gården vilket även innefattar tillgång till paddocken som är upplyst och ca 20 x 55 meter.

Det finns utrymme även för ryttare utanför stallet att rida i ridhuset efter anmälan som ridhuskund till Beata. Vardagar kl 16 – 20 och lördag + söndag innan kl 14 är ridhuset dock öppet endast för stallets ryttare. Välj annan tid eller kolla med Beata om du kan komma ändå.  Engångsavgift för ridning är 75 kr som swishas till swishnummer/QR-kod innanför dörren till vänster i ridhuset. Externa bokningar av ridhuset kan göras för aktiviteter som godkänns av Beata minst tre dagar i förväg. En bokningsavgift á 50 kr tillkommer i så fall utöver engångsavgiften.

Alla bokningar av ridhuset läggs in i ridhuskalendern på www.nasbo.se. Kontrollera att ridhuset är ledigt innan du beger dig till ridhuset.

Vid intresse kontakta Beata på 0722-53 17 51.